Jag är ..

.. så jävla trött. Det är sjukt! Ohh gud det är så jävla jobbigt. E trött på allt och e lätt irriterad, orkar inte vill bara sova sova sova och aldrig vakna mer:(     vill bara allt ska vara öööööööver så man slipper bry sig om något! HAr inte krafter till att hålla mitt huvud uppe e så jävla trött o vill bara att all ska vara booorta! 

Trög skoldag, fick min redovisning gjord och har ett stort prov i idrott imoron. men orkar inte ! Fatta orka inte lääsa 100 sidor för vet ändå att de kommer gå åt helvetet.. O kommer ändå inte få de betyget jag behöver så känns lönt o kämpa?!
Jag klagar hela tiden i know, men fatta att jag inte har ork för något:/

Ska öppna mina fucking böcker å se vart jag kommer någonstans. Hoppas ni har en bättre dag. :(

Francis mitt hjärta<3


19/3 - 08

Jag älskar dig srce<3















 

Godmorgon.

på er . Hur är det med er? Jag själv e svin trött pappa fick väcka mig för jag skulle hinna upp och jobba. Hann inte äta frukost eller något:S Öppnade kl 10 o då var de redan folk utanför och handlade massor av sakor:D
Idag jobbar jag till två under tiden kommer jag nog plugga till provet som vi har på tisdag:(
Ska även hinna träna och sedan grilla eller något på dala eftersom mamma inte e hemma hela dagen. Vad ska ni själva göra ?

Vet inte vad kl kommer bli men men får väl se. See yaa(K) 


äntligen fredag.

GRATTIS SANDRA PÅ 18 ÅR DAGEN & GRATTIS KATTY PÅ 17 ÅR DAGEN. Hoppas ni lever 100 år till.

HAr inte så mkt tid att skriva just nu, ska fixa nk arbetet, träna och sen ut ikväll. Ni får ha de så bra så länge. Pusspuss


22 april

Nu sitter jag här är trött och slut. Lyssnar på Halo- Beyonce mycket bra låt (Y)
Var ute en runda med G, påväg hem träffade jag på älsklingen, vi snackade en stund sen stack jag hem. HAr dushat och allt så de blir nog läggdags alldels strax som sagt e jag trött.
När jag dushat klart gjorde jag mer på nk arbetet, den är 11 sidor och vi e inte klara änn:S.  S har sin bit kvar, jag är helt klart. Har fixat vår powerpoint bara hans som ska in. Känns som om jag har gjort hela skitet själv, vill bara få de gjort så de e över. Som ja nämnde där nere har jag nationella i eng kvar och nästa vecka ett fett idriottsprov:( jooj. Precis vilat och varit på resa men känns ändå som om jag är trött eller något:( Skitsamma orka inte berätta hela skitet, de känns inte bra bara. Ni får ha underbar kväll iaf. Pusspuss

.

om du inte har det du vill ha, älska det du har,
för livet är det som är, och inte det som borde varit .
titta framåt istället för bak, glöm det förflutna, och bär alltid ett leende på läpparna .
tillåt inte andra att njuta av dina misslyckanden,
och kom ihåg
det kommer alltid finnas någon i ditt liv som alltid kommer att rensa vägen du har framför dig.
du är här av en anledning,
och det kommer att finnas någon som kommer älska dig livet ut,
bara för att du är just den du är . .

hello.

hejsansvejsan, just nu sitter jag här och väntar på G. Hon är sölig som alltid. Aja sluta vid 3 idag kom hem åt och sen la jag mig , känner mig trött. Kolla top modelll=) haha. efter den gjorde jag tyskläxan så den är klar nu orkar inte höra hennes gnäll!

Ska ut och gå med G en stund. Efter det ska jag nog fortsätta på naturkunskapen. Har data prov imorgon och nationella i eng på fre, sen e de helg igen=) haha.

Hoppas verkligen de går braa:( måste sticka G e på väg. Ha de så fiint. puss


Wiho=)

Heej på er=)

Jag har precis kommit hem från malmö. Har nu köpt min balkläning den e riktig ffiiiin jag döör! . Kan tyvärr inte lägga ut bilder nu, får bli efter balen;).  Hade en lektionen, efter den stack jag hem mådde dåligt.  Men efter det stack jag och älskligen till malmö, där jag köpte den och han matchande slipps=) de kommer bli så snyyggtt. Han hade JÄVLIGT tuuur idag fan. Min gullegris:P  Vi fikade och gick in och ut från olika affärer. Och nu sitter jag här bara, ska ta o göra lite mer på naturkunskaps arbetet som ska vara inne på fre..

Vad har ni själva gjort? hihi
ha de gött(K)


Gott och blandat:)

Lika bra och lägga in fler bilder:P

          

       



Bada och sola=).





Finns gott om bilder, men nu får de ta och räcka för idag:D, måste fixa en sak på datan och sen ta o lägga mig sov bara 5 timmar i natt. Fråga mig inte varför:S.
Idag var jag i skolan till 4 och efter det stack vi till malmö, hälsade på mormor. morfar och nästan alla kusinerna. Vi var även på trianglen där jag hitta en kläning till älsklingens bal, Ska ju med där:$ haha. Jag blev genast kär i den så jag kommer köpa den imorgon så de inte tar slut. Hihi ni får ha en trevlig kväll. (L)

tillbaka igen

Hej alla nära och kära=) Nu är jag äntligen tillbaka igen:D haha, har haft de underbart asså. Det har varit ritkigt sköönt och komma bort från allt och alla. Vi hade massor av roligt, shoppade,solade,badade,åt som grisar, festade och allt fan. Bara jag och syrran riktigt roligt. Såg även delfiner, jag älskar verkligen delfiner och fick äntligen se dom:D:D orkar tyvärr inte skriva några detaljer så kommer därför lägga upp några bilder. Ni få har de så bra så länge så åter kommer jag:) hihi. pusspuss


Hotellet


Stranden


Grillades:S


Bad bad:D




Delfiner


Ännu fler delfiner:D



Fler bilder kommer snart, palla nu;)

Några timmar kvar.

Det återstår bara några timmar innan jag lämnar sverige:) hihi.
Var bara tvungen och skriva ett snabbt inläägg för skulle kolla upp något på datan så de var lika braa:D:D
TENERIFE HERE I COME:D wiiho ska bli riktigt sköönt.

Min älskling stack för en stuund sen, kommer sakna honom så mkt  för han e mitt allt:(<3.  
Vi gjorde pankakor efter 2 h blev vi klara, o de blev faktiskt jättegodaa eller hur hjärtat?=)

Men tyvärr måste avsluta ska fixa något viktigt snabbt sen blir de läggdags ska upp redan kl 6 om 5 h:O hihi , aja har ju 5 h att sova i flygget=)
Kommer nog inte ha tillgång till data så ni får ta hand om er.

JAG ÄLSKAR FRANCIS(L)

Puss och kram bejbs<3


12.21

Sitter här är helt slut känns de som. Har haft skit mycket och göra. Då när de har varit lite lungnare stack jag upp och packade. Är klar med de viktigast kläder åå sådant=) hihi, Sen blir de bara de sista ikväll. Så de blir chill.

Har huvudvärk till max, kan nt göra något åt saken.

Ska nog sätta på en film så tiden kan gå lite fortare. Ha de så bra. (K)


Hejsvejs

Helloo.

Fan vad kass jag har varit att upptatera min blogg. Men pallar inte liksom :P. Har inte suttit vid datan så mycket överhuvudtaget, Konstig visst? För datan är mitt liv HAHA: Aja har haft myckert roligare än datan.
Solen har varit framme och det är så jävla sköönt. Igår tillbringade jag dagen på dala badet, Vi grilla med familjen och älsklingen. Det var mysiigt. Efter blev de myspys med min älskade älskling.

Idag jobbar jag till 2. Har lust och tränaa som fan, så det får bli efter jobb.
När jag kommit hem är de dags för att packa, det har jag inte börjat med och jag reser imorgon tidigt på morgonen. hihi. WIIHO! Det kommer nog gå snabbt inte så svårt ju, när de handlar om sig själv:P HAHA .  Kl kommer bli mycket och då ska jag göra pankakor till min älskling och mina älskade idiot små syskon(A). FÖr de andra ska nog på fest;).

Vet inte riktigt om jag kommer ha tillgång till data under veckan men ni får hålla ut för kommer hem igen den 19/4. Och då är de 13 månader med älskade älsklingen. I LOVE U(L)

Ni får ha en underbar dag, njut så länge solen är framme. Puss och kram ;)<3


09 04 09

3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar kvar:D 3 dagar

Wihoo länktar.

Ett tag sen

Hej på er=)
Det var ett tag sen jag blogga. Har knappt haft tid känns det som. Lovet har gått skit snabbt och det är snart dags för och resa:D Wihoo=).  Jag har mest umgåts dessa dagarna.

Jag kan börja från sista inlägget. Var ju i malmö den dagen och kollade på "dumpa honom" den var riktigt bra och vi hade jätteroligt:) Vi var hemma strax innan 12 :P tänkte lägga upp några bilder sen den dagen. 



 








Jag älskar er sjukt mycket!




18.08

Hej igen=)
Får bli ett snabbt inlägg måste snart fixa mig för snart blir de malmö:D
Vilken härlig dag idag fan. Tycker ni inte det?



Dagen var ju bara så skön så man var tvungen och vräka in sig mjukglassss:D



Men nu måste jag sticka för ska vara klar om 45 min:D puss hej leverpastej.;)

My boo.

Heej bloggen=)

Har precis satt mig ner, och lyssnar på My boo den är ganska gammal, men älskar den!
Jag jobbar sen 10. Kan ni tänka er så mycket jag har haft, har knappt hunnit sätta mig och klockan är halv 12, vilket mirakel:P hoho=). Det fanns till och med kunder som väntade utanför butiken innan jag hade öppnat:S helt konstigt, men aja:S
Har lite mer än två timmar jobb kvar, ska nog ta och plugga matte om jag orkar:(.

Idag ska vi ha gääster. Men vid sju åker jag, syrran och älsklingen in till malmö för och hämta kusinen. För den blir de biodags och fiikdaga:). Ska bli skönt och komma bort från bundhållan.:P hihi
Vi ska nog se;
 

har verkligen länktat efter att se denna filmen, och hoppas verkligen den är lika bra som jag förväntar mig:P haha.
Vad ska ni själv göra en sån här solig dag?
Ska nog ta och skriva till älsklingen att vi får ta en liten svääng innan vi sticker till malmö, man kan inte missa en sån här solig dag:P

Imorgon har vi den sista basketmatchen wiiho, palla basket mer!  Direkt efter jobbar jag för TFF spelar, som kommer inte hinna blogg fram tills 5-6 imorgon så ni vet, men håll ut(L). Puss och kram.

påsklov.

Jippppi nu är det äntligen påsklov. Wiihoo. Länktat som fan efter detta fan! hihi. Jag behöver verkligen vila ut nu. Så jag kommer med nya tag efter resan=). Jag kommer nog plugga rätt mycket under påsklovet, så jag slipper göra något när jag är borta. Kommer kännas bra. Ska göra matteprov nu på ons, på påsklovet :S. Måste fan få bra på detta :(. Fick nyss reda på mitt betyg i Naturkunskap A, =) e ganska nöjd faktiskt. Ska få Naturkunskap B med när jag kommer tillbaka. Så man får hoppas på bra där med.. 
Idag kommer jag nog inte göra något speciellt. Ska plugga nu, så länge jag orkar. Sen blir det nog träning och efter det hemma eller umgås:)
Hoppas ni alla har en skön fredagsdag=). Ps. skriv gärna;) . Pusspuss

tråkiga människor.

Hej på er alla tråkiga människor. Måste bara säga att ni är så dryygaa. Skriver inte änns eller något. Ncnc. Ajaa kom hem för en stund sen. Var hos A, och det var helt okej, har inte träffat henne på ett tag. Vi pluggade en stund sen gick tiden bara till snack:P hihih
Just nu har jag gjort klart ännu en svensk uppgift har bara en till som jag tänkte göra nu sen är det klart när det gäller svenska=) tills jag kommer hem iaf..  Sen är det alla andra ämnen som väntar mig.. Ska göra matteprovet på lovet också :(. ajjaa. Mitt liv e som alltid, tråkigt och hängigt. Mycket går åt till skola och plugg, och desutom här hemma. Så man får hoppas på bättre dagar juuh.
Men ska sticka nu ni får ha de så fint. Ps. VAr inte så tråkiiiiiiiga! puss

15.17

Sitter just nu i skolan. Slutade för 17 minuter sen, håller på med en svensk uppgift som jag snart är klar med. Tänkte bara skirva ett snabbt inlägg:P För ska renskriva uppgiften så jag kan skicka in den;)

Annars allt bra med er?
Med mig är det så där har ont i magen och har varit seg idag. Hade samhällsprov som gick ganska bra hoppas jag. Och sen hade vi ett "test" på tyskan som nog också gick bra.. Snart är de äntligen lov. Länktar!

vet inte hur min dag kommer se ut idag, men ska till A vid 5, ska fixa några grejor sen får jag se=) Ni får ha de så bra så llänge kanske skriver lite senare. Puss och kram.


RSS 2.0