inget liv=)

Nu sitter jag och skriver igen, sånt inget liv barn:) hihi. Kom nyss hem från träningen, trändade med älsklingen och alice=). Man bara måste älska dom. Jag bara drar ut på tiden istället för och göra Samhällsekonomin:( har sista provet på torsdag. Måste få bra men pallar inte plugga. Hur ska det gå? :S

Imorgon blir skoldagen låång och tråkig:( Börjar 8 och slutar 4..
Ska sticka kommer bara dra ut på tiden ännu mer. Ni får ha en underbar kväll:)

/ivikivi ♥


Picture


Girls


Nattish=)


Love<3

´
syskonen(v

09 03 31

Hej igen:)
Sitter just nu vid datorn och jobbar åt mamma.

Kom hem runt 3 dushade eftersom vi hade vollyboll på gympan. Det var roligt faktiskt förutom att Gresa var över klumpig *HAHA*.  Aja kom hem snabbt dushade sen var de dags för fotvård:P de var helt härligt haha.

Jobbar till ca 6 efter det blir det nog träning för min del:D
Måste bara säga att ni är så tråkigaa, ni kommenterar inte änns? Bara snokar;)
Men ska sticka och göra Sh lite. NI får ha de så bra så länge hörs kanske senare. Pusspuss

skolan

Hel alla glada människor:d Jag själv sitter i skolan och gör naturkunskaps arbete. Hade provet idag, gick väl ganska bra, får väl bara vänta på resulatet. Har ett prov till innan lovet. Måste fixa det med sen blir det chill;). Sen är det ju 2 veckor lov HAHA:D. 

Vad har ni för er en sån här solig dag? haha.

Naturkunskapen slutar klcokan tre. efter det har jag serbiska till klockan 4. Efter 4 måste jag snabbt hem för 5 har jag träning:D Efter ett långt svettigt träningspass ska jag plugga:). Men vi höörs kanske senare. Ni får ha de så bra så länge:)

/Ivana

sööndag.

Jag vet inte vad de e med mig, är nt trött eller något, men är lätt irriterad idag:( varit de hela dagen känns de som!
18 års festen igår var helt oke.. Kom hem runt 2 tiden. La mig direkt för skulle ha match idag ju? Stack dit där vid halv 1 o matchen började kvart över. Klockan närmade sig allt mer men ingen kom? Ingen av de andra laget dök upp. Konstiig:S Aja vi vann den matchen utan någon kämpning:) hahah. Nästa söndag har vi vår sista hemmamatch för säsongen. Känns väldigt skönt faktikst.
När jag kom hem dusha jag snabbt för vi hade lite folk hemma. Vi satt, snackade och tog de bara lungt. De närmade sig 5 när alla stack. Då var de plugg time för mig:/ Har ju prov imorgon.. Har läst ett antal gånger fakitkst kan se si och såå. Men problemet e de att jag alltid gör dåligt på prooven kvittar hur mkt jag pluggar. AJa får gå som de gå. Måste försöka fixa så mycket i skolan så jag får ledigt till resan. två veckor ledigt WIHOO:D.

Ska ta och plugga en stund till och sen ska jag nog ut en runda. Ni får ha de så bra en tråkig söndags dag:) See yaa.


Another Cinderella Story

Nu ahr jag äntligen sett hela filmen. Fick pausa hundra gånger eftersom kunder kom hela tiden. Men nu äntligen har jag sett hela. Den var verkligen bra =) riktig sån askungen film. Tyckte om det faktiskt. Den är rätt gammal, men rekomenderar den ändå;).

Stänger om 20 min. Ska sticka och träna en stund, för sen efteråt ska vi till malmö på kalas:), och efter kalaset ska vi tillbka till trelleborg på 18års födelsedag. Hoppas de blir kul. Men om jag ska vara äärlig så är jag kanske trött så får väl se hur de blir när de närmar sig kvällen. :s

Imorgon har vi hemma match. ´Vi kommer nog förlora men ajja, mer om den kommer imorgon. 
Men ni får ha en härliig löördag så hörs vi =) pusspuss 

Godmorgon

Nu har jag äntligen vaknat till liv:) hihi.. Jag jobbar till 2 idag. Just ni sitter jag och skickar bilder från dijanas modevisning till folk orkar nt ha dom på min data. Efter det ska jag se en film:D. Har bara lust och göra det faktiskt.  Så de får bli kort just nu så återkommer jag lite senare:D Ha de bra så länge. (K)


Äntligen fredag.

Det är äntligen fredag, wihoo:D. Har pluggar sönder mitt huvud till sist jag skrev. Nu ska jag pausa lite, ska upp och äta sen blir det nog träning:D Efter det vet jag inte riktigt än.. Något roligt du ska göra?
Har lust och åka till malmö så får se hur det blir. Palla människor som är sura för skojj shiiit, men själva kan man flippa hur mycket man vill;) hahah. Orka lägga ner min tid för sånt sheet. Ska sköta mitt eget i skolan och plugget, så fråga mig inte för frågar själv inte:) Men ajjaa vi höörs om jag inte hinner skriva ikväll så hörs vi imorgon för jobbar runt 10:) Ni får ha en underbar fredag för de ska jag:D <3


12/4

hej på er:)
Har ff ont i huvudet sen igår:(. Det går över sen kommer den igen, över störigt juuh:( Hade nk prov men stack aldrig dit, orka inte asså:( mamma sjukanmälde mig så de gör nog inte mycket. Har sattit mig för och plugga nu iaf.
Mamma och jag var och bokade resa idag:D:D vi åker den 12/4 till tenerife, asså vi får 2 veckors looooooov fan vad härligt. Behövs verkligen. Vårt hotell är över fint. Ni kmr säker läsa de ett antal gånger till hiih. Men efter resan kommer jag ha ett helvete i skolan:( Har över mycket då. Men ska inte klaga hellre åker jag bort lite för de behövs.. Men ska fortsätta plugga nk, vi hörs senare:) ha det bra så länge. Pusspuss

Jag igen.

Är lite skrivglad idag, haha=)
Nu är de 10 min tills jag stänger:).. Har pluggat lite till bara men har ff huvudväärk så vet ifan hur de kommer gå:( Har druckigt tabletter men de har inte hjälpt.. Får se hur allt blir iaf.  Som sagt ska nog sticka till stan för o kolla kläder :D Blir glad av sånt faktiskt. Ajaa 8 min kvar sen stänger jag wiihoo:D De var ett onödigt inlägg men skitsamma:D ta hand om er(L)


Hade..

Lust och lägga in några bilder:)

       
        

          

Huvudvärk.

Jag har haft huvudvärk hela dagen asså:( de gör sjukt ont. Pallla!   Skoldagen var ganska okej idag faktiskt. Slutade 20 i 2. Har pluggat tills nyss. Nu tar jag en liten paus så min hjärna kan vila lite. Har prov imorgon hoppas verkligen det går bra:( Det är ett stort prov och jag har inte pluggat så jättejättemycket. Orkar nt asså? Så jävla sköönt jag åker snart. Så ja kan slippa fucking sverige ett tag.. Se vädret? En minut är de varmt solen e framme, andra minuten snöar de? Va fan? Ajaaa.
Idag kommer jag bara plugga kanske sticker till stan snabbt´eller något får se asså:(. Känns som om jag inte orkar något. Men ajja ska vara stark och inte klaga så mycket mer. Hör av mig kanske senare. Ha de bra såå länge:) pusspuss.

25/3

Hej på er.
Någon mer som är lika trött som jag? :( jaa kommer dö snart asså. Aja hade fullt upp hela dagen så har inte kunnat skriva något inlägg. De började med dans fram till 12. Det var riktigt roligt fan:P. Efter det hade vi tyskaa. På tyskan fick g svårt och andas, hon har ju den knuttan i bröstet. Får alltid panik när jag ser henne lida så:(. Läraren vi hade fick panik och sprang för och hämta skolsystern. Där fick hon vila en stund. Men de var bäst att en läkare kollade för säkerhetenskull. Vi stack till sjukhuset där vi fick vänta ööver länge.. Klockan närmade sig 5 å jag fick gå hem för hade träning vid den tiden. Sprang nästan hem för och hinna. Vi tränade ca en timme på oasen efter de var de tid för basket träning. Snacka om TRÖÖÖÖÖTT. Nu har jag dushat ska göra en tysklääxa o sen sova:(
Har inte hunnit skriva så ofta, men har haft fullt upp och göra, men de kommer oftare när jag har lite mer tid;) See yaa.


Fragen.

Senaste;
1. Mening du sa: orkar inte mer.

2. Personen du pratade med: Mamma

3. Du fick sms av: Sarah

4. Du kramade: Francis
5. Kläder: tränings kläder:P


Imorgon;

7. Är det: Dansdagen.

8. Planer: Bli klar med de jag behöver. Träna


Frågor & Svar;

9. Saknar du någon? nja så där.

10. Humör för tillfället? nere.

11. Det första du gjorde i morse?Tog på mig:P
12. Vad åt du sist? RIs med fisk
13. Tror du på distansförållanden? ja, om man älskar någon så mycket och kan lite på varandra.

14. Vem tänker du på just nu? Ingen orkar nt tänka. 

15. Tror du att personen tänker på dig med? -

16. Vart reste du sist? Serbien
17. Vad gjorde du igår kväll? skolan och träning.

18. Liknar du din mamma eller pappa? pappa =)
19. Ler du ofta? för ofta.

20. Kärlek, skönhet eller kreativitet? kärlek

21. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja, när jag ser det.

22. I vems säng sov du i igår natt? i min härliga:D

23. Vilken färg har din tröja? vit.


Sorg;

24. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? Ja, men dom tar aldrig slut.

25. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Mm

26. Gråter du när du skadar dig? Nja berors på


Lycka;

27. Är du en glad person? Ja, ganska.

28. Vad gör dig glad? Min familj, pojkvänen

29. Önskar du att du var lyckligare? ja ibland.

30. Är lycka överskattat? verkligen inte!

31. Kan musik göra dig glad? Ja ibland.


Kärlek:

32. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? Ja klart;)

33. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja

34. Har du en flick/pojkvän? jupp.

35. Är du nöjd med det? ja

36. Är du kär? ja är väl de om jag har pojkvän.

37. Tror du på kärlek? ja oftast.


Hat;

38. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? ja, antal gånger.
39. Har du blivit sviken någon gång? Ja allt för ofta.
40. Har du svikit någon gång? ja har väl hänt de med.

fucking skit

Asså guuud jag har tappat mina nycklar någonstans kan inte hitta dom:( Vet inte om jag glömde de i dörren under natten:( fuckiiiiing skit... Är trött har precis tränat på gymmet. Gick väl bra.
De är mycket som förändrats under en kort tid, funderar på att också förändras. Ingenting funkar så varför ska bara jag lägga ner min tid på allting? tyvärr orkar inte skriva mer är skit irriterad ni får ha de så bra. puss

Too little too late.

Tjenix:)

Sitter just nu i skolan och gör Naturkunskps arbete. Vi har kommit en bra bit på vägggen men vi har en del kvar. Sitter själv vid en data och lyssnar på too little too late, låten gör mig avslappnad:P Aja skit samma. Min dag kommer se ut så här: Kommer hem runt 3, hjälper mina småsyskon med de det har och göra, har redan gjort maten så det är bara å äta;). Efter det måste jag ha tid för o plugga själv:( har prov på fre fattar inget, det är ett stort ämen inom Naturkunskap:(
Mami och papi kommer hem ikväll från barcelona:) Har saknat dem faktiskt:P    Vid 7 tiden ska jag och syrran träna på oasen, hon ska också prova på :) hihih. Vid halv 9 hämtar vi våra brödrar från träningen o sen hem för då har dem säkert kommit hem:) Kommer nog inte hinna skriva mycket mer idag så vi hörs säkert imorgon. Ni får ha de så bra era glada människor:D. (K)


tråkigaste dagen

Hej på er

Tycker ni också söndagar är tråkiga? Finns knappt något o göra speciellt nte i trelleborg:( Ajaa vakna vid 10 o redan klockan 11 skulle jag till älsklingen för vi skulle äta frukost tillsamman:D Var där till två o nu är jag hemma. Har fixat massa saker för imorgon, packat o hjälpt mina små syskonen för mami och papi är ff i Barcelona. De kommer imorgon kväll.
Om en timme ska vi samlas för vi har match i Malmö. Vi kommer så förlora att de e knappt sant. Har ff ont i mina revben men får ta de försiktigt. Ajaaa.  Får gå som de går. Efter matchen ska vi nog till våra kusiner en stund. O imorgon är de skola:(  Måste bara säga ännu en gång; jag älskar francis:) Ska ffixa musiken nu till bilen sen upp och packa ni får ha de såå bra. Skött om er. Puss och kram<3

Shuleluu.

Sitter just nu, har fixat de jag behövde ska snart plugga till Nk har en uppgift och ett prov kvar. :(
Aja vakna ganska lätt idag hade sovit ett antal timmar. Min älskade faster åkte idag:( känns så tomt redan. Iaf öppna jag skobutiken kl.10 och har snart jobbat 2 timmar. Har två timmar kvar. Men de kommer gå fort. Mamma och pappa resor till Barcelona idag juuh. Kommer vara hemma med syskonen och gudfadern.  De måste iväg och vila lite de är ju helt slut precis som jag:P Men jag åker formodligen om 2 veckor wiho.
Idag blir de kanske träning, har ff ont i min revben efter skadan men måste röra på mig får panik annars! Eftersom allt e bra nu har små smärtor så tror jag inte det är så farligt;) Vid halv 4 ska vi hämta små syskonen och köra till malmö. Där vi ska ha de kuul:) Äta,bowla,shoppa och lite sådan. Vad ska ni själv göra idag? Vet inte riktigt när vi kommer hem så vet inte vad som händer lite senare.
Måste tyvärr avsluta ska slänga ner mitt huvud i nk-böckerna:(. Ha en fortsatt trevlig dag.




Strong


Att vara stark är inte:
Att aldrig falla, Att alltid veta, Att alltid kunna.
Att vara stark är inte:
Att alltid orka skratta, Att hoppa högst eller vilja mest.

Att vara stark är inte:
Att lyfta tyngst, Att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är :
Att leva livet som det är, Att acceptera dess kraft och ta del av den,
Att falla till botten, Slå sig hårt Och alltid komma igen.

Att vara stark är:
Att våga hoppas när ens tro är som svagast.

Att vara stark är:
Att se ljus i mörkret, Och alltid kämpa för att nå dit.
/- Ivana ♥


successful day.

Så jävla trött jag är:S
Shit de är som om jag har gått jorden runt om mindre än 3 h:O. Dagen började braa solen var framme och allt vaar bara perfekt. Visste att dagen skulle bli rolig så stack o möte Gresa på övre. Vilken dag asså. Allt rolitgt med tröge Gresa. Jag var hemma runt 3 så är sjukt trött hade ju gått hemmifrån 9. Ajaa jag hade roltigt iaf:).  Vad har ni själv gjort gott folk?

Just nu sitter jag här nere i butiken och jobbar ännu en dag. Tråkig men vad ska man göra? Har inget val får väl vara snäll även om jag själv är trött!  Efter 6 kommer isabella vi ska kolla på en modeshow som 2orna och 3orna har fixat på gymnasiet. Kommer nog bli bra;). Det dröjer ca 2 h sen är de vidare hos mig. Vi ska ha kul kul häär, hoppas jag. Med lite musik o sådant.  Ska jobba imorgon kl 10. Blir ett nytt inlägg då för kommer inte hinna ikväll!   ps köpte ett par skor och en sjall idag:) Ni får ha de braa gott folk<33


 


 


Måste bara säga..

Att Gresa är trööög! Shit känner inte trögare människa hur kan man tänka som hon kuku? Ajaa älskar henne ändå.

Dessutom hade jag en underbar dag med älsklingen. Vi var å åt på resturange allt var supper. Tyvärr gick tiden snabbt och de är i skola imorgon så vi hann inte mycket mer. Fick en jääääääääättte fin nalle, jag älskar nallar:).   Det får tyvärr bli ett kort inlägg idag, måste tyvärrr sticka o sova:S, börjar ändå 10 imorgon o slutar 12 så får se vad jag hittar på. Kanske något med TRÖGA gresa:). Godnatt sov gott folket. Pussar <3

Dagen jag blev lyckligast.

Idag är det ett år sen jag och älsklingen blev tsm. Så snabbt tiden har flyggit iväg asså. Jag älskar min älskling lika mycket som första dagen.. Han är verkligen bäääääst.

Ajaa tillbaka till min dag. Min dag har varit katastroooof. Över tråkig. skulle aldrig gått till skolan. Vi hade sån månfallsvecka, mobbning o allt sånt. Dog vi började 8 och skulle sluta 4 men stack redan vid halv 2. Jag frågade en lärare om de tog närvaro den sista tiden när vi skulle kolla film, sa hon neej. Så jag tänkte lönt och sitta och spendera sin dag för och kolla en fattig svensk film. Stack hem där jag fixade en del saker. Köpte även en skin jacka från veromoda:) rikritg heet:D hihih. För tillfället sitter jag här nere ska nog ta o plugga lite så jag inte slösar bort tiden. Efter 6 ska jag och älsklingen sticka och ätaa tsm, och umgås lite, de är ju fåår dag:D  ps. har knappt några bilder på datan så ni får hålla ut, lägger ut några st när jag fixat. Ni får haa de braa nördar:



19/3-08- dagen jag blev lyckligast. Loveu<3

Älskade data.

Heeeej på er=)
Hur är de med er då? Med mig är de super.

Jag har precis fått tillbaka min älskade data som har varit i sönder säkert 100 månader:P kännns hääärliigt nu har jag min egen data, som är helt snabb;) Bara de att inga av mina saker är kvar:(. men skitsammma bättre en hel ny data äään massa skit jag hade på den.
Idag har min dag gått för typ inget:S. Kom hem vid halv tre fixade saker hemma och åt. Efter de var jag i valen för och hitta något fint till en hemlig person;). Efter det jobba jag åt mamma stänger om 15 min.  Har inte pluggat alls men behöver verkligen göra det:( Vi får bara saker och prov till efter lovet. vi har fått 5 prov efter lovet. Och jag ska inte vara hemma juuh? skit asså.. fuck skolan.
Imorgon är det ett år med mig och francis:). Och då ska vi hitta på något skojigt:) Ni får ha de så bra så höörs vi säkert snart:). pusspuss

17/3

Hej på er!

Kom precis hem efter en körrunda med syrran och några kompisar. Helt okej faktiskt. Kom hem vid 2 idag, somna en stund och sedan stack jag och trääna på gym. De gick bra vi träna nästan i 2h. Efter de har jag inte gjort något alls. Dagarna bara flygger iväääg. får inget gjort. Länktar till loveet. 
Jag är så jävla trött på all tjafs och allt runt om i livet. De finns bra saker, men orka hela tiden vara jag? alltid jag som är i vägen, jag som blir kallad massa saker? utan att jag gör något? Något måste förändras för orkar verkligen inte:(. Ni får ha de bra ska hitta några bilder till bilden imorgon. See yaa


Grattis pappa:D

Hejsan svejsan

Sitter här med kusinen och lyssnar på musik:) hihi. Glömde nämna att pappa fýller 40 år idag. Grattis till världens bästa pappa. Träningen gick superduper härligt och träna själv idag. FIck samtidigt koppla av.. Har gäster nu, så det blir ett kort inlägg. Ha de bäääst pusspuss<3

16/3

Godmorgon:)

Sitter just nu i skolan, har inget och göra:S, Gjort klart muntliga nationella i Eng, de gick siochså. Ja snacka iaf så gott jag kunde så man får hoppas på det bästa. Har rast till 20 i ett, och klockan är bara 10 i 11:( gud vad tråkigt. Vi har knappt något och göra nu. Men innnan hade vi fullt upp så vi kanppt kunde andas. Ajaa så är de väl. Sitter bredvid älsklingen han jobbar med sina uppgifter, han ska väl göra de han behöver så vi kan äta efter.  Som tur är har jag inte serbiska idag så slutar 3:D Sen blir de nog träning. Hörs kanske sen. Ha de bäst(K)


Helt slut.

Hej på er! SItter just nu vid datan. Hann inte skriva mer igår var hemma ganska sent orkade inte logga in:P Dagen slutade bättre än planerat. Efter jobb hämtade älsklingen mig och gresa vill skulle kolla tube. Hon är extremt bra dansare:p hihi. efter hon hade stuckit körde vi runt som idioter, hade inget och göra. Tills sist bestämde vi oss att sticka till malmö. Vi kollade upp en film på bio och de var precis en film alla ville se. När klockan var 5 hämtade vi upp kusinen kristina och körde till malmö. Riktigt fett för f har riktigt bra låtar så vi höjde och började dansa på väg till malmö. När vi äntligen hittade parkering stack vi till biografen för och köpa biljeter. Gissa vad? Fanns inga biljeter kvar. VI stack till 2 andra biografer men ingen hade just den filmen:( AH skit samma kvällen blev ändå lyckad. VI stack först tll mc där de bara var som åt. HUNGRIIG. hiih efter de stack vi och fikade där vi hade de trevligt. Efter en pratstund stack vi mot bilen. HAHA. De slutade med att f missa en väg så vi körde en liten omväg men skit samma:P hihi med hög musik och glada människor gör de inget visst?:) aja vi kom till trelleborg. Lämnade av G&K. Stack hem till älsklingen där vi satt bara han och jag. Älskar haan! Snart ett år ju=). Dagen går snabbt när man har skoj.
Idag hade vi match som inte gick något vidare men aja. Man måste förlora någon gång. Syrran körde. Blev hög musik och dansade även däär:) hihi stack till burlöv för och äta där ja hitta en klocka:D ja älskar den. aja får avsluta inlägget annars kan ja skriva en bok:) Ni får ha de så braa. see yaa(H)

        

     

 

Lördag morgon.

Godmorgon på er:) Sitter just nu i affären. Jobbar åt mamma idag med. Gästerna från serbien börja åka hem finns någon kvar bara:) som min älskade faster. Man måste bara älskaa henne. Ja jag hjälper min mamma så mycket det går men är också trött som fan och har rätt mycket i skolan. Men ja fixar väl det med. Mår lite bättre än vad jag har gjort så det är väl bra:) Ska jobba till 2. SKa pluggga också har jag tänkt men får se om något blir av. Sen efter 2 ska jag och gresa till ukm tror jag. UKM står för ungomskulturmöts:) kommer nog bli kul om det blir av. Annnars är de en ta de lungt dag idag. För imorgon är det match. Ha de bäääst pussar.



Skitsnack

Oh fan vad jag hatar folk som ska snacka så mycket skit om folk. Om ni har något o säga säg det till mig istället för och snacka skit bakom ryggen. OCH skötttt ert ist för och snacka o mitt. Vänner? De finns några få riktiga vänner. Men jag lever i en annan värld och har förändrat mig enligt många? Jaa precis är inte sådan som rövslickar mer;) det är slut med det. De som vill är min vän de som inte vill pallar jag inte med mer. De albanska snacket pallar jag inte heller med. OCH om ja e serb? Har jag tvingat någón o umgås med mig? Nej så precis snacka inte skit om mig för jag har nt gjort er något..  Jag har tid för mina vänner även om jag har pojkvän och det är bara strunt prata. Ja har tid för de vänner som kan höra av sig utan att jag hela tiden behöver ringa eller smsa;).  asså vilka människor det finns. Kan inte fatta. Men jag lär mig läxor för varje dag. TIllslut kommer det nt finnas någon som driver med mig.  Tveka inte skriv till mig för jag är inte med francis hela tiden vilka några påståår.
Gresa&francis- ett stort plus till er. (L)


fan.

Just nu sitter jag på tredje våningen i skolan. Har precis smitit från tysklektionen:S vilken ångest jag har asså. Jag gick endaaa dit där när jag såg att hon särade på bänkarna. Vi skulle ha OFÖRBERET PROV i tyska.De föörsta jag tänkte åp att jag skulle smita:(Tyskan går åt helvetet för mig så ville absoult inte göra det, vill inte riskera ett fucking IG:( fan fan fan. Dåligt att jag smet men hade gjort dåligt ifrån mig ändå:( kukuuuu. Men gjort är gjort. Fick snabba mig tillbaka till skolan för och snacka med min mentor. De löste sig nog men han är borta så han vet nt  vad han snackar om så får se hur det blir, Kommer nog få göra det imorgon så får studaa idag. Har muntlig i engelska imorgon också. SKJUUUUT MIG:( Ni får ha de bra ska degga i 40 min till sen har jag svenska. Ha de så bra så länge. puss


16.26

Nu sitter jag häär igen. Klockan är bara halv 5, jobbar en och en halv timme till. När jag jobbar passar jag på att plugga tyska:/  jag och tyskar går inte ihooppa. Måste kämpa om jag inte vill ha ig-varning:| och jag hade MVG innan, jaaa klart;). Har tråkigt juuh det är därför jag sitter häär igen. Men ajaa får väl hitta på något taa hand om er:D Som ni kanske vet att jag älskar min bajbiis:)<3


skolan

Hej på er. Sitter just nu på bilden och skriver om mig själv till ett häfte. Är snart klar. Så klart kan jag inte rita utan min älskling ritar till mig annars hade jag dött:P är riktigt dålig på att rita men ajja.. Vi har nu ett litet arbete vi ska göra, det låter roligt :) berättar mer om detta sen. Jag mår sådär idag bättre än igår iaf.:( skitsamma ska leka att de inte är något. Slutar 4 idag sen blir det jobb för min del. Efter jobbet ska jag nog träna med älsklingen annars blir det bara chill, sånt behööver jag:(. Men ska jobba vidare vi hörs kanske sen. Ta hand om er. Kram<3


Grattis syrran.

Grattis bästa syrran till körkortet. Du är så duktig såå. Snacka om att någon kommer kööra mig överallt:) hihih nej skoja. Jag är så stolt över dig systerryster. 
Jag mår inte alls bra vet inte varför. Jag är nere och är trött på allting. Fråga mig inte varför för jag vet själv inte. Känner mig trött och har ont i kroppen. Jag vet i fan vad som händer men jag pallar inte mer helt enkelt. Det började braa med skolan finns inte mycket och göra men är ändå sån häär. Det känns som om hela världen går mig på nerverna:( Ni får ursäkta mitt beteende om jag bara snäser av mig kan inte hjälpa det bara:(
Blir ett kort inlägg idag. Ska lägga in min sääxiga syster. Ha det så fint pch kommentera gärna. Puss




  

Söndag

Idag är det redan söndag, fyy vad tiden flygger fram. Eller helger rättare sagt. Varför kan inte skoldagarna gåå så fort:(. Är trött som fan men det finns inte mycket och göra något åt juh, förutom VILA? Men har aldrig tid till det. Springa hit göra det hjälpa till osv. Vi har juh forfarande gäster från Serbien. Ajaaaa. Meeen igåår var det ju fest=) Pappa och Syrrans fesst. Pappa fyller 40 och syrran har fyllt 18. Det är juuh stoora å sånt::P iaf festen blev lyckad och det var kuul:) Det blev mycket dansande. Alltid roligt och dansa till live musik och speciellt till serbisk=) ÄLSKA SERBISK MUSIK:P hihi. Måstee bara beröömma min älskling. Han är riktigt duktig på att dansa juh. Och vi hade rolitgt tsssm. HAHA. Hoppas alla 200 pers hade lika rolitgt! Jag hade en svart kläning och smycken av guld. De flesta sa att jag liknade en prinsessa:$ Har tyävrr inte fotat hade inte tid med det . HAHA. Dagen var lång vi var tvungna att vara däär redan klockan 15.15 och festen började 17.00, och dröjde till 02.30 snacka om att jag var sluuuuuuuuuut. Kunde knappt gå på mina beeen juh:S iaf de var riktigt roligt. Många sa "oj jag ser Ivana dansa". Som ni redan vet dansar jag inte så väärst mycket, men ahde lust igår helt enkelt:$ plus hade nog druckigt lite för mycket tror jag, för jag blev lite ur ossv:S Inte likt mig men aja någon gång gör inget. Taaack för alla glada människor igår, ni gjorde de bara bättre. Aja kan sitta här och skriva en hel book om igår, blir nog inte kuul och lääsa så mycket.   Idag ska jag ta de lungt så mycket jag kan, har inte så väärst mycket och plugga. Sitta iite med de andra och sedan umgås med älsklingen. Det är ett måste juh:p vad skulle jag gjort utan honom? Aja vet själv inte. Sen kommer sööndagen redan vara slut och dags för sovande:P Ni får ha de så bra ska upp och äta lite! (Bilder kommer nog lite senare) Pusspuss<3


Foto dags:)

Hejsan:) Sitter just nu hos älsklingen, vi har haft det trevligt idag:P Det började med skoj med hans underbara familj, efter det chilla vi bara, lyssnade på musik osv. Sedan fick vi ideen att fotas lite. Vi började flippa och de slutade med bilderna där ner:P HAHA. Det blir ett kort inlägg just nu, men vill bara nämna att jag älskar francis el kouri jättemycket och han kommer alltid finnas i mitt hjäärta. Men tyväärr måste jag kila ivääg ni får ha det så jättebra:) Pusshej:D










:/

Sååå dåligt jag mår:/, har sovit och allt men det går inte över. Huset är fullt, de gör inte det mycket bättre:(  Sitter här och jobbar åt mamma och kollade lite foton från vintras:). Ska vara häär till 6 trååkiigt! Men under tiden ska jag noog plugga, ska sticka vi höörs. kramis(K)

5/3

Godmorgon på er!  Jag sitter framför datan lite o klockan är halv 11. Stannade hemma idag från skolan hade ont i huvudet och magen:(. Plus skulle jag hjälpa till lite så det passade bra! Är svin trött kan sova 24h till asså:S det är sjuukt. Som sagt sitter jag just nu vid datorn. Väntar på gäster från Serbien, de ska komma ca 15 st idag:s Det ska bli rolitgt men de kommer vara jobbiigt efter ett tag ussh:( Att ha 15 personer i huset kommer vara mkt jobb ju! Har jag nämnt att min fina kläning har kommit? Iaf har den kommit, deeen var riktigt fiin, men ttyvärr var deen lite fööör kort för en sådan fest med 200 personer man känner! Så jag fick så klart leta efter något annat. Mamsen och jag hittade en skit fin kläning i puls. Som jag förmodligen ska ha. Den är svart och ganska tajt i midjan, sån klassig ni vet:p med lite smycken och sådan så de kommer säkert vara toppen!  Jag träffade även min älskling en stund igår, alltid kul och träffa honom:) Vid 7 igår kväll stack jag och syrran och tränade basket. Men ingen annan kom så de blev att vi fick lirrrra lite själva. Det var ändå roligt! Sen blev de snack med de andra som vanligt hihi. Måste avslutaa nu ska sticka och göra det jag behöver till skolan, och hjälpa till! Nii får ha det så braa. pusshej!<3


Älskar dig francis(L)


Love.

        
     

     

Ett tag sen.

Heejsan:), det var ett tag sen jag skrev ett inlägg:p Har inte haft tid. Sitter just nu i skolan och har svenska. Har hgjort uppgifterna man behövde så jag sitter just nu, tråkigt men aja. Idaghar jag matteprov också:( tråkigt nog känner jag mig helt oskäker:( har pluggat men de får gå som det går, kan ändå inte göra något åt saken. Har glömt meddela att vi vann vår basket match mot Svedala:) kändes riktigt bra faktiskt:D hade en bra födelsedag och fick massor av saker:D hihih. hela min dag igår gick åt pluggning och träning. Är riktigt trött just nu men ich kämpar:( måste väl!  Min älskling har praktik denna veckan så vi ses inte alls i skolan, det är tråkigt utan honom, men aja:( Släktningarna från serbien kommer på torsdag snacka om att huset kommer vara upp och ner! Studiedag på fredag och fest på lördag:D Det var mycket på en gång, lite mer detaljerat kommer senare:) Ni får ha de så bra, ska fortsätta med det jag behöver, Pusspuss<3


RSS 2.0