31 05 09

Heeej, nu har mitt humör gått upp över 100 :) Har varit surig och irriterad typ hela dagen. men nu försöker jag iaf vara glad;). Var ute med familjen och åt jättegott. Efter de tog jag och syskonen en runda med bilen, taget var nerdraget och hög musik, älskar det!=) Och har precis gjort klart den äckliga idrotts uppgiften så känns sköönt. Nästa på lista är träffa älskligen.

Vad ska ni själva göra en sån här fin dag?
Men vi hööres sköött om er. Pusss ♥


Grattis..

.. till min underbara kusin darko. Jag saknar dig varje dag som gåår, du är bara bääääst och vi har så roligt tsm. Men iaf GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN, hoppas du lever 100 år till!

Ja idag var det sööndag! Tråkig dag som alltid. Morsdag idag o därför kommer vi familjen att äta ute tsm, kommer va gott gott. Måste fixa de sista på idrotten och sen skicka i den imorgon kväll! Redovisning imorgon och prov på tiisd, debatt på ons niiiice! Snart e de sommarloov.
Efter allt jag behöver göra kommer jag ägna resten av kvällen med älsklingen. Ni får ha en trevlig söndag iaf.

Pusshej leverpastej ♥

Löördag.

Godmorgon på er, De e löördag o jag sitter och jobbar. Det jar varit redan mkt o är riktigt trött:S. Först om främst vill ja passa på och gratta världens bästa moster på födelsedagen=)..

Men även tack Tina för en fin filmkväll med tjejorna. Efter vi varit en bra stund hos Tina stack vi till magget. De var roligt fram till vi skulle hem. F hade hem nycklarna hos sig, och när vi skulle låsa upp hade F redan stuckigt hem med `VÅRA nycklar. Vi banka på dörren i säkert 30 min. Ingen av oss hade mobil? O vad skulle vi gööra nu? kuuku så irriterad jag var eftersom jag trodde syrran hade tappat dom. Som tur hade v inte hunnit sticka. Så vi ringde som galningar o tills slut kom f med nycklarna somna inte förren halv 4 o skulle upp 9.

Ajaa idag jobbar jag i butiken fram till 2 efter de måste jag snabba mig till tff matchen som börjar 4 o slutar 6.. O efter matchen ska vi köra till malmö o hälsa på födelsedagsgrisen:)
Ni får ha de så fint så länge /iv♥


Snart över!

Heejsan! Mitt huvud är bombaat asså. Men snart är det över. Nästa vecka har jag en redovisning som jag är klar med, ett arbete som jag håller på med och nån mer inlämningsaker och eudebatttt. Vill bara de ska vara öööööver! Har fått betyg i eng och tyska vilket inte var så supperduper :( men vad ska jag gööra. E trött på allt asså  vad ska jag göra? Kan inte dööda mig själv pga. det?
Aja har precis gjort klart en av idrotts uppgifterna har en kvar.. Känns sköönt att få saker gjorda iaf! Ska hänga emd mamma till malmö för en kompis unge fyller 1 år så vi ska dit lite. Orkar egentligen inte, men tycker synd att mamma ska åka själv för ingen annan kan, aja vad ska ja gööra? Börjar vid 11 imorgon så får se om jag hinner plugga något mer imorgon. Dessuutom har jag skit ont i magen:( Men de bliir bättree snart heeeeelg!
P.s gumman Tina fyller 17 imorgon grattis till henne<3

// Ivana ♥

Golf med klassen.

Hej hopp på er! Har haft en full dag idag.. Var i skolan o allt, sista lektionen stack vi till hölviken med klassen där spela vi golf, de var tråkigt men jag, g och s hade roligt haha.
Efter skolan fixa jag här hemma och vid 5 hämtade älskligen mig, har inte träffat han på 4 dagar:P hade roligt o blev även klar med data- powerpoint som ska vara inne på måndag. Nu har jag Samhäll och Idrott för tillfället.

Men ska plugga lite till tills de blir lägg dags för mig=) Ha de fint
/Ivana ♥










♣ Snart sommarloooooooooooooov:)

snabbt men effektivt

Hej hopp! Min dag har varit fantastisk, efter 4 stack jag och syrran till skopunkten, snabbt men effektivt fick hem 3 par skooor wiiho. palla faktiskt inte skriva mkt mer. Ha en fortsatt trevlig kväll/ ivana♥

No - lektion



Jag och Gresa hade cpp no lektion där vi dansa o sjööng samtidigt som vi labbade. HAHA. Vi lyssna inte änns på läraren utan körde vårt eget vadå idioter? haha men ibland måste man bara skratta o de var roligt:D haha.





Kan tyvärr inte lägga upp klippen, vet inte riktigt hur man ggöör:P så ni får kolla in Gresas.blogg.se om hon lägger in något:P.   Börjar min serbiska kl 3 så ska snart tillbaka till skolan. Efter 4 måste jag plugga o sen träna. Tror inte jag hinner höra av mig senare. Så ni får ha de så bra. Pusspuss♥

2 veckor & 4 dagar

Hej hopp. E glad idag! Vakna lite segt men kom upp till slut. Först lektionen hade vi matte och vi fick reda på nationella och fick VG wiihoo så glad jag blev. Har segat tills nu snart ska vi äta och sen blir de plugg. Slutar 4 idag så lång dag :( 


Det e bara 2 veckor icg 4 dagar kvar WIIHOO! vill ha sommarlov;d

Ha de så bra så länge så hörs vi kanske sen.

/Ivaana


Gårdagen.

Godmorgon på er. Mår inte så prima idag:S. Men e vaken ska jobba det är juh löördag.
Hade fullt upp igår. Vakna runt 11 hjälpte mamma med ett par saker, gjorde klart min serbiska uppsats som ska vara inne på måndag, träffades med G och fika en stund, stack till älskligen, sist men inte minst var vi på modevisningen i malmö som jag har nämnt. Vi körde hemifårn vid halv 8. Träffade K för den andra K skulle gå modevisningen:P De var skit braaa, folk som dansade, gick olika modevisningar, sjööng och allt möjligt. Riktigt roligt var det. Vid kvart i 11 var de slut. Mammorna stack hem medan vi körde malmö runt för och hoitta någon pizzeria, snacka om att ja bler IRRITERAD! ajjaa va  hemma hos K&K strax innan halv 12 där alla satt och åt pizza tillsammans haha, mysigt och sånt. Hemma var vi strax innan halv 2. Men lägger upp några bilder syrran&jag fota innan vi stack. Ha de så fint så länge. See ya(K)










I know

Hej på er! Ursäkta för en dålig upptaterina har inte orkat att skirva något. Njuter av dom lediga dagarna. Igår tillbringade jag min dag på tff matchen från halv 3 till 7 . Snacka om att jag bleeev tröött! Skit mycket folk. Efter det var kusinerna en stund hos oss, och senare kom f. Vi kollade film som vi hyrde kommer, tyckte den var skit BRA:D haha. F stack lite innan 11, sen degga jag i sängen till halv 2 smsade med roligt folk o lite sånt:D.
Idag vakna jag vid 10, har fixat mitt rum och ska ta o plugga nu lite :( har några inlämnings upågifter att göra:( ajaaa sen blir de modevisning i malmö:) Men ska sticka see yaa:D

Filmen (Y):


920228

1992 -02-28 föddes en flicka i lund. Flickan fick namnet Ivana Miskovic. När Ivana kom till jorden hade hon redan en stora syster som var 1 år och 6 dagar. Tiden gick snabbt och när Ivana var fyllda 5 och ett halv föddes två filurer. Två tvillingpojkar. Vi bodde då i Arlöv i en lägenhet där vi hade mormor och morfar nära oss. Pappa jobba häcken av sig medan mamma fick ta hand om oss. Vi började så småning om på dagis, förskola och naturligtvis i en vanlig skola. Hennes första riktiga skola hette Humlemadskolan och var i Arlöv. Där trivdes Ivana jättemycket och hon hade jättesnälla kompisar. Men en dag så bestämde sig mamman och pappan att vi skulle flytta till Trelleborg där vi hade hade en affär som änn idag heter Möllers Livs. Vi flyttade hit sommaren 2003 då hon skulle börja 5an. Hon var orolig och ville inte flytta eftersom allt var så fantastiskt i Arlöv. Sommarenlovet tillbringade vi här i Sverige, och när sommaren var över var det dags och börja på Centralskolan, "Blattskolan". Hon började 5an, och allt var bra fick nya kompisar men även stora systern gick klassrummet bredvid. Men i 6 blev Ivana ensam mot världen, hon tyckte allt var så jobbigt, hade ingen vid sin sida och hennes "vänner" vände ryggen till henne. De var hennes svåraste vändpunkt i sitt liv, att komma tillbaka till en skola och må bra.. Hon började så småning om i högstadiet där allt lungna ner sig igen. Hon gick även ut högstadiet med bra betyg. Men i 19 mars 2008 hände något i Ivanas liv. Jo en ängel föll från himlen rakt i hennes händer. En underbar kille som vissar henne vad kärlek är och vad det innebär. Francis El khouri är den här fina änglen. Ivana älskar honom änn idag jättemycket.. I slutet av 2008 började Ivana gymnasiet på samhällvetenskapliga pogramet .. Där även hennes älskling går och hennes syster. Träffade även en underbar vän vid namnet Gresa. Gresa&ivana är som två systrar, där man ser G där såg man I också. De går i samma klass och tar sig igenom tillsammans..Ivana har även andra vänner som hon älskar över allt annat. Idag lever Ivana Miskovic bra, går i skolan, jobbar då och då, umgås med familjen, älskar sin pojkvän och sina vänner. Hennes framtid är att plugga vidare och sedan få ett bra jobb som hon sedan kan försörja sin familj med! Ivana Miskovic vill bara tacka alla underbara människor som finns för henne, hon är väldigt glad över dem!<3

Lediga

Hejhopp.. Min dag har varit sådär idag faktiskt! Lever iaf. Har huvudväärk de e en sak som är säkert. Hade sista delen i nationella idag och nu är de ööver. :(  Gått dåligt på de flesta. Nu är de bara matten som väntar o se vad reslutatet blir:( Syskonen åker till göteborg idag men basket laget och är borta till söndag. Wiho vi är lediga i 4 dagar, de behövs verkligen juuh. Men ska ta o fixa några saker på datan o sen får se vad som händer ikväll! Puss


Det är ..

Det är 14 månader med älsklingen idag. Älskar dig srce<33



vilka människor:(

Min dag har varit katastrof och de mesta har varit i tårar:( Jag är så ledsen inomborts att de knappt går och beskriva.. Jag fattar att det inte finns såna människor i denna värld? Att någon kan förstöra något så oehört mycket för någon assså guuud. Gå o skafffa er ett liv :(  Hoppas allt fixar sig med alla, finns för dig srce föralltid(L)

aja, hade nationella i matte idag gick väl si och så, får hoppas på det bästa! Efter de stack jag hem. Hade ett sånt fett tryck i bröstet så stack till akutten och där var ja i ca 4 h:( De tog ekog, skit många blodprov och lungröngen. Men det hitta inte så mycket för tillfället, får se om de blir värre för då får jag åka in igen. Kom hem strax innan 6 och stack till älskligen direkt:;( ingen bra syyn men finns allt för honom så fick ställa upp. Hatar se min älskling sådär:(  KOm hem nyss och de e lite plugg på ord till tyska nationella imorgon::(..

// Ivi


Älska pappa!

Man måste bara älska min pappa:D De var han som köpte mig den finna klänningen från mq , vilket nog kommer användas till älsklingens student om jag inte ändrar mig:)


klänningen är från mq och kostar 599:-
Skorna är från Miss divine och kostar 399:-





söndag!

Heejhoopp! Har ingen skola idag, ledig hela dagen wiho:) haha. ska fixa 2 frågor till nk som ska vara inne idag, sen är det finnitoooo:)..

Igår var jag knappt hemma fan, redan vid halv 12 stack vi, familjen till malmö. Vi vara precis överallt assså vi var hemma strax innan 5 :| hahah men roligt var det. Efter det stack jag direkt till A. Hon hjälpte mig med med Engelskan som ska vara inne på ons, så nu är de också klart HAHA:D. Det tog minnsan 3 h, med lite snack imellan så klart. Vid åtta stack jag till älsklingen hade inte träffat honom på hela dagen, o där stanna jag till ca 10. O Decka strax därefter efter en lång daaag:P
Har några uppgifter till skolan kvar att göra:(men idag blir det plugg till matten, har sista delen i morgon. Sen är det tyska nationella sista, o sen e vi klara med alla nationella:D.  Men ska ta o fixa grejjor som behövs. Ha de fiint så länge pusshej!


13.12

Nu sitter jag här igen, har tagit en liten paus från pluggningen.. Är snart klar med nk uppgiften som ska vara inne på måndag så det känns bra:) Fyy vad vädret e hemskt asså:( igår va de så fint juu. Jobbet idag har varit si och så! inget speciellt men ändå lite hahah.   Älsklingen kommer snart´, sen blir det pelister match med flickorna.:) Ni får ha de så fint så länge puss puss <3


Ne yo..

.. Do you (y)

Godmorgon på er! HAr vaknat för en stund sen för dags för mig´att jobba. Som alltid jobbar jag till 2 och under tiden måste jag fixa små grejorna till denna veckan.. Den veckan som kommer är skit härlig:D Går bara i skolan tisdag och onsdag:). Men båda dagarna har jag nationella, i matte och tyska.. VIll bara alla dom nationella ska vara öööver för orkar inte tänka på dom. Ajaa det kommer som det gör, kan ju inte döö för det:S. Gårdagen var en lugn dag för mig. Små kusinerna från malmö var på besök så det var en hel del lek med dom:P. Sen kollade jag taken helt själv, snacka om att jag alltid blir lika räädd för den:$.  
Som sagt jobbar jag till 2, efter det får jag se hur allt blir men på listan står det, träffa valentina, kolla match, och sen ikväll blir det nog finalen:)  Men ni får ha de så fint, hör av mig om jag har tid sen.

Sköt om er. / Ivana


conversation.


                             -      dσnnaвєяιѕна says:

tränat?

-      dσnnaвєяιѕна says:

hahah

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

hahahah ja :P

-      dσnnaвєяιѕна says:

jasssssså

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

vaaadå

-      dσnnaвєяιѕна says:

hahahaahaha

-      dσnnaвєяιѕна says:

Inget

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

Jo säg

-      dσnnaвєяιѕна says:

hahaha skoja bara med dig

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

 HAHAH e du snusig nu igen? men dona då? :P

-      dσnnaвєяιѕна says:

hahahahaha

-      dσnnaвєяιѕна says:

har inte fått på länge

-      dσnnaвєяιѕна says:

HAHAHA

-      dσnnaвєяιѕна says:

HAHAHA

-      dσnnaвєяιѕна says:

OMG SKOJA!!!

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

HAHAHA

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

jasså?

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

men blir lite som dig då :P HAHA

-      dσnnaвєяιѕна says:

HAHAHAHHHAHAHA

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

HAHHAHA

-      dσnnaвєяιѕна says:

VART FICK JAG DET IFRÅN HAHA

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

hahahah fan vet jag? :P

-      dσnnaвєяιѕна says:

haha

-      dσnnaвєяιѕна says:

alltså gud måste börja skriva men orkar inteL

Ivana.  Lev livet så länge det går! says:

Slut på den diskussionen HAHA


13 05 09

Hello alla glada människor. Har precis kommit hem från träningen.. Var och tränade med älskligen på gymmet och gick bra som vanligt. Vi motionerade även upp så det blev en bra träning med lite flipp:) alltid roligt med älskligen.. är helt slut så det kommer inte bli något plugg för mig ne:) haha. Måste vila ibland med ju :D Resten av kvällen kommer jag befinna mig i min säng och bara glo på tven hahaha. roligt visst? Men måste kila iväg och dusha. Ha de så bra så länge puss puss(K)

 

Bild time:P

Hej hopp. Sitter just nu med Gresa och har bild . Vi ska jobba i photoshop men jag palla inte:S de ja redan har börjat på har försvunnit. Så typiskt:S Ajaaa frå göra något snabbt de e skit tråkigt.

Matte nationella gicck skit bra :) haha imorgon gäller bara tyska nationella som kommer gå åt helvetet. Sen återstår bara 2 st kvar:(    Idag ska jag, plugga baka, och träna om jag hinner hörs vi sen. Men ska börja fixa de som behövs seeya<3

Ge mig sommar!

Hej bejbs:)

Har precis ätit och nu ska jag jobba. Jobbar till 6 o under tiden ska jag nog plugga matte har nationella ju:( 
Som sagt träffade jag Gona idag.. Det var jättetrevligt. Gamla minnen e alltid roliga. Tack för den stunden srce.  Efter jobbet ska jag nog sticka till baskethallen har inte varit där på flera månader:S har ägnat min tid mer på gymmet men måste verkligen har ju det som ämne i skolan också:S aja kommer nog gå bra. För mig blir dessa dagarn mycket plugg har mkt.. Geeeee miig sommmar, vill bara de ska vara slut med skolan o allt så man kan koppla av i de fina vädret:(

Men ha de braa
// Ivana


plugg

Just nu sitter jag i mediateket med älsklingen.. Hade bara två lektioner idag och nu sitter jag bara måste ta och plugga men orkar inte. Har fixat några bilder på vanligt foto från balen och blev nöjd skit fina e dom;D så de gäller bara att köpa något till det.. Väntar på Gona, vi ska ta och fika äntligen! Vi har inte träffats på ett bra tag.

Kl 3 har jag serbiska som slutar 4. Efter det ska jag träna o därefter blir det nog plugga har nationella denna veckan båda i tyska och matte. Men ska inte dra ut på tiden mer vi hörs kanske senare.

Ta hand om dig
// Ivana


Fortsättning..

..
 
           

         

   

Vilken upplevelse.

Bal bilderna:













Bloggen fuckar, får lägga in fler bilder senare eller något. :)














Stora dagen.

Hej alla glada läsare. Idag är jag själv glad, har sovit hyfsat bra i natt. Har inte hunnit upptatera bloggen sen i torsdags, har knappt haft tid fan:S
Tors: Efter skolan stack jag och syrran till malmö för att jag skulle fixa de sista jag behövde till idag.. Vi gick runt i malmö som galna höns haha. Men kul var det. Det slutade med att vi köpte lite extra kläder som inte var planerat och naturligtvis en liten fika innan vi körde hemåt.. Var hemma strax innan 7 och stack sedan och gymade.
Fre: Igår slutade jag 3 och fick springa till malmöbussen, för redan 4 skulle jag fixa mina naglar. hihi. Blev klar med det och var hemma innan halv 7.. 7 skulle vi ut och grilla med några trevliga människor hihi. Det var trevligt =). Efter klockan hade slagit halv 11 frös alla så vi stack hem. Tur det för de började storma strax därefter. Kusinen sov hos oss så de sover ff nu:)
Lörd: IDag e det en stressig dag nämlingen jobb och älsklingens stora dag,  BALEN! Jag jobbar till två och redan kvart över 4 ska jag vara klar. Kan ni tänka er? Dushat, På klädd, lockat håret, sminkat å sådan:S kuuuku snacka om stressad. Men det kommer vara en stor upplevelse ingen av oss har ju varit på någon bal ju:P
Nu kan jag äntligen ladda upp min balkläning:


Fler foton kommer så snart som möjligt:) Ha en trevlig dag. Puss pyuss


Huvudvärk

Hej på er. Blir ett snabbt inlägg för min del. Sitter i datasalen och har datakunskap boring vi e bara 3 st. Alla har stuckigt för vi har precis haft nationella i engelska i 2 och en halv timme:( Gick katastrof för min del men orkar inte bry mig mycket mer gjort mitt bästa;) Fick precis reda på mitt data prov fick MVG wiho:)
Men ska sticka och göra klart det jag behööver
Vi hörs sen Pusspuss

Godnatt.

SItter vid datan just nu funderar på att lägga mig skola imorgon juu.
Aja stack och tränade var hemma strax innan 9 sen har jag suttit här och skickat över några bilder o så.
Har en jobbig vecka att se fram till;
Tisdag: Skolan , skogen med klassen, jobb till 9
Onsdag: Nationella i Tysla, träning och plugg
Torsdag; Nationella i Eng, träning och plugg
Fredag; Skolan, malmö
Lördag; Jobb och balen.
SÖndag: Sen kan jag äntligen vila:(

Men ni får ha de så fint godnatt på er. Pusspuss

Blabla.

Jag kan inte räkna så många gånger jag har sagt att jag är trött? Jag bara klagar och klagar men vad ska jag göra, allt känns bara ohh så jobbig.
Har inte fått något plugg idag alls:S jag orkar inte helt enkelt! Idag har jag nt gjort så mycket började med städning på morgonen senare efter frukosten stack jag ut med f en rund. Kom hem och nu jobbar jag. Jobbar till 6 och tänkte sticka o träna efter om jag orkar. Imorgon e det skola så får ta och lägg mig lite tidigare idag. Ni får ha de fett. puss puss<3

Lördag&söndag:)

Hello på er:)
Jag är så jälva döööd! haha. Gårdagen blev lyckad=). Jobba till två stack och åt med mina små syskon eftersom resten av familjen stack till malmö. När vi kom hem satte vi på en film som vi inte såg till slut eftersom f kalla på oss. Dem skulle grilla. Så jag och syskonen stack till älsklingen, och där hade vi de trevligt. Vi åt tillsammans, flippade i trädgården och sedan spela vi lite kort. Trevlig trevlig. Bara för att jag älskar den familjen så mkt! (L)
Stack hem till oss för att vila lite. Vid 9 ville vi ut och grilla. Och bestämde därför med ett par kompisar vilket också var jätte roligt fan=) haha. Var hemma strax innan 1. Då v&s kom upp, vi snackade om allt möjligt och kl blev halv tre. De stack och jag somna på direkten:P
Idag har jag tränat och ätit med familjen på istanbull och ivkäll blir de nog med f har studiedag imorogn så de blir plugg då. Ni får ha en fortsatt trevlig dag PUss puss


alltid lika snygga<3


Betyder mycket för mig!


Slagsmål(A)


Älska!


Coolingarna =)


lysser upp min dag!
<3


Älsklingen är duktig.


Gänget(A)


Loveu<3

Ibland..

.. fattar jag inte mig på dessa människorna? Ta och skaffa er ett liv och sluta klaga på mitt. Har verkligen tröttnat på allt, och kommer därför inte lägga ner min tid på något förutom mig själv! Låter eko men tyvärr ska jag vara det, ska alltid handla om allt annat förutom mig. Var e jag någonstans? E jag någon clown eller? Nej tyvärr och därför kommer jag ägna min tid för mig själv.. De som har tid för mig kommer jag ha tid för så enklet e det.. Och jag är som jag är och ingen annan!

Finns ett ordspråk "pametnija sam kad cutim" vilket betyder är klokast när jag e tyst, vilket e rätt;) Ha ett bra liv!puss



Lördag

Godmorgon på er:) Just nu sittter jag bara, har precis öppnat affären. Jobbar till 2 idag.. E ganska trött somna inte förrens halv 4 igår, men dricker lite fanta så blir snart pigg igen.

Igår hade jag en jobbig dag, började med att lugn träning vilket var sköönt. Från 3 till 7 jobba jag på TFF. De var över mycket folk så det fanns mycket o göra. Kom hem kvart över 7 och redan halv ´8 var vi på väg tiill malmö. Vilket var snabbt in i duschen och sen ta på sig. Aja en barndomsvän fyllde 18 år. Var svin trött så de drog ner mitt humör en del.

Idag vet jag inte hur min dag kommer blir efter jobbet. Hinner jag blogga så gör jag det. Ni får ha en trevliig lördag iaf.


RSS 2.0